Followers

Apa Yang Ku Minat...

Tuesday, August 11, 2009











Salam bahagia kepada sahabat2 yg sudi melawat blog sy... Rasanya dah lama tak update blog ni... Kalao mcm Saudara Acap, orang cakap dah bercendawan dah blog dia sbb x update...

Berkaitan dgn gambar2 yang ada dalam post kali, mesti ada yg tertanya ape kene dgn gambar2 tu. Tu mungkin bagi yang x berapa rapat dgn sy...

Dalam post ni sy ambil sedikit peluang untuk memperkenalkan aktiviti2 kesukaan sy...Ada antaranya yg dilakukan apabila ada masa lapang, ada juga yang dilakukan secara aktif...

Kalau gambar sy kat atas motor tu, gaya macam dah bawak superbike ( motor berkuasa tinggi). Memang tu salah satu impian sementara bujang ni. Lesen nak bwk motor besar ade dah..tinggal nak ada motor besar je...Sebernarnya sy amat berminat dalam bidang permotoran ni terutamanya motosikal...Tp jgn ingat sy ni merempit plk.. Sy suka konvoi ramai2 naik motor. Pergi la mana-mana pun... Lagi jauh jaraknya lagi sy suka.. sblm semester ni bermula, sy konvoi dgn roomate ke Pulau Pinang dr UTP. Walaupun 2 org je, tp dah cukup menarik... Lps ni insyallah sy dan sahabat2 yang suka aktiviti ni akan berkonvoi lagi...Sapa yang nak join blh la...Tak kisah la kalau tak ada motor, kereta pon boleh...Insyallah bersama dapat merapatkn ukhuwah semasa berkonvoi.

Kalau gambar saya dengan keris dan keris yang berdiri tu pula, menunjukkan sy berminat dan agak aktif dalam aktiviti persilatan. Sy suka silat dari sekolah menengah lagi ( Buah Pukul Mersing). Di UTP sy bergerak bersama Pertubuhan Silat Seni Gayong Malaysia sejak foundation 1st sem. Insyallah akan terus belajar sampai bila2. Gambar keris yang berdiri tu sebenarnya semua orang boleh buat. Tapi yang penting focus masa nak dirikan keris tu. senjata yg diminati ialah pisau dan keris.

5 comments:

  1. ChE AtEn♥♥ said...:

    hmm.. nk join konvoi naek basikal bole? sbb xde motor, xmampu nak beli~
    skemanya bahasa dia kali ni, mcm karangan spm =D

  1. zahin kasturi said...:

    blh.. sy ade bskl gak...mountain bike lg...tp skrg kat org laen..
    mmg la,dah ade kete kire dah cukup best dah.
    hmmm...skema kah?
    huhu skit2 tu ade la...

  1. ChE AtEn♥♥ said...:

    oh. aah ek, awk guna bskl mse foundation dlu.. haa, sy igt sy igt. huhu~

  1. zahin kasturi said...:

    btl tu..
    basikal hitam..
    kalo nk ronda2 dlm utp blh la..

  1. ChE AtEn♥♥ said...:

    ohoo.. pe kate awk cube try g ipoh dr utp dgn bskl tu.. boring la beliau kalo asyik ronda dlm utp je =D