Followers

Litte Update..

Wednesday, December 2, 2009
Assalamualaikum buat blogger dan sahabat sekalian..
Rase dah lame tak update blog ni sbb skrg peluang untuk online amatlah sdkt.
Di kesempatan ini sy ingin berkongsi pglmn spnjng cuti yg telah dan sedang berlalu..
Biaselah, pglmn ada yg baik dan ada yg buruk...
Jadi yg baik2 sj yg dikongsi...
Yg buruk dijadikan pengajaran...
Tapi bak kate orang, gambar dapat mmberi penjelasan yg lebih baik.. jadi sy sertakan bbrp gambar untuk tatapan kalian..





ais krim goyang, Abg Faiz yg buat...first jmp ais krim buta cara mcm ni...


Siri animasi Usop Sontorian...lame x tgk...tetiba kluar kat TV


Pemandangan sawah dr bumbumg...semangat naik atas nak amik gambar ni...
Buat sahabat, InsyaAllah sy bw anda ke sini...


Kak Huda akhirnya bertemu kekasih hati...sejak dr F4 kot abg tu try ...
Adik Mamat bergaya dgn kamera Umi...mcm2 kepandaian...
aktiviti melapah...



Kami bermalam di KL...

.

2 comments:

  1. efa said...:

    rindu gle kampung...T-T
    nak balik umah!!!!!!! wawa...;(

  1. azrul azwar said...:

    ko nak bawak kitorang ker??
    kat mane tuh??
    jom3!!~