Followers

SBPIM, INTEM, SMSSI. ISIS...semua sama

Wednesday, March 25, 2009
assalamualaikum... kpd semua kawan,teman, dan sahabat sperjuangan, buat yg dah abis skolah mksdnye yg dah lanjutkan pelajaran ke mane2 la, baek in sea (malaysia) or oversea, mst ade rase nak luangkan mase ngan kwn2 lame mase kat skola. Pastu plan yg akan timbul selalunye nak gi sekolah (yg kat mersing tu). Mmg la best dpt jmp ngan cikgu2 dan adik2 kat skola. Sekurang-kurangnye kite x lupa tmpt kite menimba ilmu. Dr x tahu kpd tahu. Mmg bagus...Di sini sy nak memanjangkan usul sahabat ni, buat yg kenal org pggl die Intan. (intan siti zulaika). Cdgnnye kite yg ade mase lapang,terutamanye mase cuti , mcm cuti sem ke dijemput untk ke skola. Bkn sekadar jmpa ngan cikgu2 dan adik2 tp kite same kongsi ilmu yg kite ade dgn mereka. Jd same same la kite usahakan bnd yg baik ni... xpe kite mula sikit2 ..

2 comments:

  1. Iqbal Maulana said...:

    salam alaik
    terima kasih atas ziarah ke blog abang
    mestilah ingat lagi kat zahin
    perancangannya bile nak buat usrah tu??

  1. kasturi168 said...:

    cadangnye 11,12,25,26 april.tu pomn kalo abg ade mase la..sy cube ajak seberapa ramai yg boleh.so ade back up.abg pon ajak la kwn2 sekali..saya pon usaha utk dtg.maklumlah perak ni jauh...