Followers

one of my interest....

Friday, March 6, 2009

salam blogging.....sekarang ni dah mcm2 design rumah dah yg pernah kite lihat. Yg kat atas pokok,yg kat bawah tanah and many more...tp antara yg byk2 tu sy lbh berminat dgn design prefab house. Gmbr rumah tu ade kat atas...Design die nmpk more to environmental background...maybe some day I'll come up with my on prefab house. huhu..

4 comments:

  1. ChE AtEn♥♥ said...:

    ouh,menarik..
    selalu tgk rumah cmni dlm movie2 je..
    must b great 2 own one, huhu ^^

  1. kasturi168 said...:

    huhu insyallah...
    kalo gitu kene amik architecture plk...

  1. sEeKeRZ said...:

    rumah macam ni slalunye jd pilihan bg negara2 yang tak beriklim panas dan lembab sepanjang tahun macam kita.sebab utama:material.mostly playwood,pling2 pampered wood.Jarang ada yang guna kayu jati or merbau 100% sebab,mahal.Lagi 1 susah nak jumpa.so,kalau nak jugak nk rumah macam ni elok buat kat overc.Even mahal sket,tapi kos maintainance murah & tahan lama.

  1. Look who's speaking... I don't really know about architecture, but I truly admire this kind of house... Hope to own one someday...